11 Ağustos 2014 Pazartesi

Sebzeli Muffin - Muffin with Vegetables


Malzemeler
- 70 Gr Beyaz Peynir
- 1 Avuç Ceviz
- 1 Tutam Dere Otu
- 1 Adet Havuç
- 1 Adet Kabak
- 1 Paket Kabartma Tozu
- 1 Tutam Maydanoz
- 1 Tutam Taze Nane
- 10 Yemek kaşığı Un
- 2 Yemek kaşığı Yoğurt
- 2 Adet Yumurta
- 5 Yemek kaşığı Zeytinyağı
- Kararında Karabiber, Kırmızı Pul Biber, Tuz


Ingredients

- 70 g feta or white cheese
- A handful walnuts
- A pinch of dill
- 1 carrot
- 1 zucchini
- 1 dsp baking powder
- A pinch of parsley
- A pinch of mint
- 2 cups flour
- 2 tbsp yoghurt
- 2 eggs
- 5 tbsp oliveoil
- Blackpepper, redpepper flakes and salt

Hazırlanışı

1. Fırınınızı 180 derecede ısıtın.Havucu ve kabağı rendeleyin.

2. Çukur bir kaba 2 bardak unu, 2 yumurtayı, beyaz peyniri, kıyılmış maydanozu, kıyılmış dereotunu,kıyılmış naneyi,yoğurdu, kabartma tozunu,pul biberi, zeytinyağını, rendelediğiniz havuc ve kabağı,cevizi, karabiber ve tuzu koyun ve iyice yoğurun.

3. Yoğrulan karışımı muffin kaplarına paylaştırın.

4. Önceden 180 derece de ısıtılmış fırında muffinler altın sarısı olana kadar 20-25 dakika pişirin. Ilık servis edin.


Directions

1. Heat your oven to 180 C. Plane carrot and zucchini.

2. Mix flour, eggs, cheese, chopped parsley,dill,mint, yoghurt, baking powder, red pepper flakes, oliveoil, carrot and zucchini, walnuts, blackpepper and salt in a large bowl.

3. Divide the mixture to muffin cases.

4. Cook 20-25 minutes in oven until muffins become golden. Serve warm.

Bon appetite.

http://www.yemek-tarifleri.com/sebzeli-muffin.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder