15 Ekim 2014 Çarşamba

Peach Cobbler - Şeftali Pastası



Malzemeler

- 8 şeftali, ince dilimlenmiş
- 1/2 bardak şeker
- 1 + 1/4 bardak un (2 yk ayrı un daha şeftalileri bulamak için kullanılacaktır)
- 6 yk tuzsuz tereyağı (soğuk olmalı, küpler halinde parçalanmış)
- 1 çk kabartma tozu
- 1/4 çk tuz
- 2/3 bardak krema
- Sunum için vanilyalı dondurma


Ingredients

- 8 peaches (about 2 1/2 pounds), cut into 1/2-inch-thick wedges
- 1/2 cup sugar
- 1 1/4 cups plus 2 tablespoons all-purpose flour, spooned and leveled
- 6 tablespoons cold unsalted butter, cut into pieces
- 1 teaspoon baking powder
- 1/4 teaspoon kosher salt
- 2/3 cup heavy cream
- vanilla ice cream, for serving

Hazırlanışı

1. Fırınınızı 180 C'ye getirin. Bir kasede şeftalileri 1/4 bardak şeker ve 2 yk un ile karıştırın, fırın kabının tabanına yayın.
2. Unu, 1/4 bardak şekeri, tereyağını, kabartma tozunu ve tuzu robotta karıştırın. İyice karıştıktan sonra kremayı ekleyin ve az bir süre pürüzsüz olana dek karıştırın. Şeftalilerin üzerine kaşık yardımı ile bu karışımdan parça parça bırakın.
3. 50-60 dk kadar fırında pişirin. Vanilyalı dondurma ile servis yapabilirsiniz.

Afiyet olsun.


Directions
1. Heat oven to 350° F. In a bowl, toss the peaches with ¼ cup of the sugar and 2 tablespoons of the flour; transfer to an 8-inch square baking dish.
2. In a food processor, combine the remaining 1¼ cups flour and ¼ cup sugar with the butter, baking powder, and salt. Pulse until coarse crumbs form. Add the cream and pulse just until moistened (the dough will be slightly shaggy). Drop spoonfuls of the batter onto the peaches.
3. Place the baking dish on a rimmed baking sheet and bake until golden brown and bubbly, 50 to 60 minutes. Serve with vanilla ice cream, if desired.

http://www.realsimple.com/food-recipes/browse-all-recipes/peach-cobbler-00000000037194/index.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder