- 100g pişmiş kestane
- bir avuç kadar fesleğen, maydonoz ve nane (yalnızca yaprakları)
- 50g rendelenmiş parmesan peryniri
- 2 diş sarımsak
- 150ml kanola yağı
- 500g makarna
- 1 çorba kaşığı zeytinyağı
- 250g doğranmış kestane mantarı
Ingredients
- 100g cooked chestnuts
- handful each basil, parsley and mint, leaves only
- 50g parmesan, grated, plus extra to serve (optional)
- 2 garlic cloves
- 150ml rapeseed oil
- 500g dried pasta
- 1 tbsp olive oil
- 250g pack chestnut mushrooms, quartered
Hazırlanışı
1. Kestaneleri mutfak robotuna koyun ve parçalanmasını sağlayın.
- 50g rendelenmiş parmesan peryniri
- 2 diş sarımsak
- 150ml kanola yağı
- 500g makarna
- 1 çorba kaşığı zeytinyağı
- 250g doğranmış kestane mantarı
Ingredients
- 100g cooked chestnuts
- handful each basil, parsley and mint, leaves only
- 50g parmesan, grated, plus extra to serve (optional)
- 2 garlic cloves
- 150ml rapeseed oil
- 500g dried pasta
- 1 tbsp olive oil
- 250g pack chestnut mushrooms, quartered
Hazırlanışı
1. Kestaneleri mutfak robotuna koyun ve parçalanmasını sağlayın.
2. Yeşillikleri, parmesan peynirini ve sarımsağı ekleyin ve hafif pütürlü kalana kadar robotu çalıştırın. Kanola yağını ekleyin, tatlandırmak için istediğiniz baharatlardan ekleyin.
3. Makarnayı tuzlu suda haşlayın.
3. Makarnayı tuzlu suda haşlayın.
4.Zeytinyağını bir tavada kızdırın, mantarları 6-8 dakika kahverengi olana kadar kavurun.
5. Makarna piştiğinde süzdürün, sosu, mantarları ekleyin. Ocakta iyice karışmalarını sağlayın. Dilerseniz servis için üzerine parmesan rendeleyebilirsiniz.
Directions
Directions
1. Put the chestnuts in a food processor and pulse until roughly chopped.
2. Throw in the herbs, Parmesan and garlic, then pulse again until chopped (not too finely). Pour in the rapeseed oil, mix together and season to taste.
3. Cook the pasta in plenty of boiling salted water, according to pack instructions.
3. Cook the pasta in plenty of boiling salted water, according to pack instructions.
4. Meanwhile, heat the olive oil in a large frying pan and fry the mushrooms with some seasoning for 6-8 mins until tender and starting to brown.
5. When the pasta is cooked, drain it, return to the pan, then stir through the pesto and the mushrooms. Serve with some extra Parmesan on top, if you like.
http://www.bbcgoodfood.com/recipes/1039650/roasted-chestnut-and-herb-pesto-pasta-with-mushroo
http://www.bbcgoodfood.com/recipes/1039650/roasted-chestnut-and-herb-pesto-pasta-with-mushroo
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder