25 Ağustos 2014 Pazartesi

Cheese and Pepper Cornbread - Peynir ve Biberli Mısır Ekmeği





Malzemeler

- 1 bardak un
- 1 bardak mısır unu
- 1 yk şeker
- 2 çk kabartma tozu
- 1 çk tuz
- 2 büyük yumurta
- 1 bardak süt
- 1/4 bardak ekşi krema (200 gr krema ve 1/8 bardak limon suyu .Kremaya limonun suyunu ekleyip tel yardımıyla çırpın. Yaklaşık 2 saat beklettikten sonra kullanabilirsiniz)
- 1/4 bardak sıvıyağ
- 200 g Cheddar peyniri (küçük küçük doğranmış)
- 1/2 bardak kırmızı közlenmiş biber (ufak doğranmış)


Ingredients

- 1 cup all purpose flour
- 1 cup cornmeal
- 2 tablespoons sugar
- 2 teaspoons baking powder
- 1 teaspoon salt
- 2 large eggs
- 1 cup milk
- 1/4 cup sour cream
- 1/4 cup vegetable oil, plus more for the pan
- 2 ounces cheddar cheese, cut in small cubes
- 1/2 cup fire roasted red pepper, cut in medium dice

Hazırlanışı
1. Fırınınızı 200 C'ye ayarlayın. Fırınınıza boş fırın kabını ısınması için koyun. Bir kasede un, mısır unu, şeker, kabartma tozu ve tuzu karıştırın. Başka bir kasede yumurtalar, süt, ekşi krema ve sıvıyağı çırpın.
2. Fırın kabını fırından çıkarın. içerisine 1 yk sıvıyağ gezdirerek yayın, fırına geri koyun.
3. Sıvı ve katı karışımları bir araya getirerek karıştırın. Peynir ve biberleri ekleyin.
4. Fırın kabını çıkarın, içinde karışımı dökün, tekrar fırına vererek yaklaşık 25 dk pişirin.

Afiyet olsun.


Directions 

1. Preheat the oven to 400 degrees with a cast iron frying pan in the oven. In a medium bowl, combine the flour, cornmeal, sugar, baking powder, and salt. In a small bowl, combine the eggs, milk, sour cream, and vegetable oil. Whisk to combine.
2. Remove the pan from the oven, add about 1 tablespoon of oil in the pan, and swirl it around to coat the pan. Return the pan to the oven.
3. Add the wet ingredients to the dry and stir to combine. It's fine if there are a few lumps. Add the cheese and pepper, and stir to distribute them.
4. Remove the pan from the oven and pour the cornbread batter in. Return it to the oven and bake at 400 degrees until a toothpick inserted in the center comes out clean - about 25 minutes.
5. Remove the cornbread from the pan and let it cool on a rack. Or, if you prefer, you can cut it and serve it directly from the pan.

http://www.seriouseats.com/recipes/2012/01/cheese-and-pepper-cornbread-recipe.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder