20 Ağustos 2014 Çarşamba

Mushroom Puffs - Mantarlı Puflar

Mushroom Puffs Recipe

Malzemeler

- 1 küçük paket krem peynir
- 1 bardak doğranmış ve haşlanmış mantar
- 1/4 bardak ince doğranmış soğan
- 1/4 bardak rendelenmiş kaşar peyniri
- 1 yk ince kıyılmış yeşil soğan
- 1/4 çk acı sos ya da acı kırmızı biber
- 1 büyük yumurta
- 1 paket milföy hamuru
- Üstleri için çekilmiş karabiber

Ingredients


- 1 (8-oz.) package cream cheese, softened
- 1 (8-oz.) can mushroom pieces and stems, drained and chopped
- 1/4 cup finely chopped onion
- 1/4 cup grated Parmesan cheese
- 1 tablespoon finely chopped green onion
- 1/4 teaspoon hot sauce
- 1 large egg
- 1 (17.3-oz.) package frozen puff pastry sheets, thawed
- Parchment paper
- 2 teaspoons freshly ground pepper


Hazırlanışı

1. Krem peyniri mikser yardımıyla kısa süre çırpın. içine mantarları, soğanları, kaşar peynirini ve yeşil soğanı ekleyin, karıştırın. Ağzı kapalı bir kapta buzdolabında en az 1 en fazla 24 saat bekletin. 
2. Fırınınızı 200 C'ye ayarlayın. Küçük bir kasede 1 yumurta ve 1 yk suyu çırpın. Milföy hamurlarını unlu tezgaha alın, biraz açın, uzunlamasına ikiye kesin. Bir tarafına mantarlı malzemeden koyun, diğer kısmı ile üstlerini kapatın, boş kalan köşelere yumurta sürün. Bu uzun parçayı 10 eşit dilime bölün. Kalan hamurları da aynı şekilde hazırlayın. 
3. Kalan yumurtayı da üzerilerine sürün, karabiber serpiştirin.
4. 20-25 dk fırında pişirin. 

Afiyet olsun. 

Preparation


  1. 1. Beat cream cheese at medium speed with a heavy-duty electric stand mixer until smooth. Stir in mushrooms and next 4 ingredients. Cover and chill 1 to 24 hours.
  2. 2. Preheat oven to 400°. Whisk together egg and 1 Tbsp. water in a small bowl. Roll 1 puff pastry sheet into a 16- x 10-inch rectangle on a lightly floured surface. Cut pastry in half lengthwise. Spread 1/2 cup cream cheese mixture down center of each rectangle; brush edges with egg mixture. Fold each pastry half lengthwise over filling, and pinch edges to seal. Cut pastries into 10 pieces each, and place on a parchment paper-lined baking sheet. Repeat procedure with remaining puff pastry sheet, egg mixture, and cream cheese mixture.
  3. 3. Brush remaining egg mixture over tops of pastry pieces; sprinkle with pepper.
  4. 4. Bake at 400° for 20 to 25 minutes or until browned. Serve immediately.
  5. *2 (5.2-oz.) packages buttery garlic-and-herb spreadable cheese may be substituted.
  6. Note: To make ahead, prepare recipe as directed through Step 3. Freeze pieces on baking sheet until firm (about 1 hour), and transfer to zip-top plastic freezer bags. Freeze up to 1 month. To bake, place frozen puffs on parchment paper-lined baking sheets, and proceed as directed in Step 4.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder