Malzemeler
- 1 çipura
- 1 kırmızı soğan
- 2 defne yaprağı
- 5-6 tane karabiber
- 1 limon
- Zeytinyağı Tuz
Ingredients
- 1 sea bream
- 1 red onion
- 2 bay leaves
- 5-6 black peppercorns
- 1 lemon
- oliveoil, salt
Hazırlanışı
1. Çipurayı temizleyip içini dışını yağlayın ve tuzlayın.
2. İçine halka kesilmiş soğan dilimlerini yerleştirin. Üzerine defne yaprakları, tane karabiberler ve limon dilimlerini yerleştirin.
3. Fırın kabına yağlı kağıt serin ve balığı yerleştirin. 200 derece fırında pişirip servis yapın.
Directions
1. Wash out the seabream, lard and salt inside and outside of it.
2. Put ring sliced onions inside to the seabream. Put bay leaves, peppercorns and lemon slices on it.
3. Place in the oven and cook on 200C about 20-25 minutes.
Bon appetite.
http://www.elele.com.tr/yemek/turk-mutfagi/limonlu-ve-soganli-cipura-HaberDetay-4104
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder