26 Ağustos 2014 Salı

Best Cheesy Broccoli Soup - Peynirli Brokoli Çorbası




Malzemeler

- 2 bardak doğranmış brokoli
- 2 bardak doğranmış patates
- 1 bardak doğranmış kereviz sapı
- 1 bardak doğranmış havuç
- 1 adet doğranmış küçük soğan
- 2 lt su, gerekirse daha fazla kullanabilirsiniz
- 6 yk tereyağı
- 6 yk un
- 3/4 bardak süt
- 2 bardak rende Cheddar peyniri
- 2 et suyu tableti


Ingredients

- 2 cups chopped broccoli
- 2 cups diced potatoes
- 1 cup chopped celery
- 1 cup chopped carrots
- 1 small onion, diced
- 2 quarts water, or as needed to cover
- 6 tablespoons butter
- 3/4 cup milk
- 2 cups shredded Cheddar cheese

Hazırlanışı

1. Bir tencereye patatesler, brokoli, kereviz sapı, havuç ve soğanları koyun, üzerilerini geçecek kadar su koyun. Et suyu tabletlerini de içine atın, orta ateşte 20 dk kadar kaynatın. ,
2. Sebzeler kaynarken bir sos tenceresinde tereyağını eritin. içine unu ilave edin. un kavrulurken sütü de azar azar karıştırarak ekleyin. 5-10 dk karıştırarak pişirin.
3. Sebzeler pişince altını kısın, hazırladığınız sosu sebzelere ekleyin. Peyniri de azar azar karışıma ilave edin. Sıcak servis yapın.
Afiyet olsun.
Directions

1. Combine broccoli, potatoes, celery, carrots, and onion in a large stockpot; pour enough water over the vegetable mixture to cover. Add bouillon cubes to the pot. Bring the mixture to a simmer over medium heat; cook at a simmer until the vegetables are tender, about 20 minutes.
2. While vegetables simmer, melt butter in a saucepan over medium heat. Stir flour into melted butter to incorporate. Slowly stir milk into the butter mixture, cooking and stirring until you have a thick sauce, 5 to 10 minutes.
3. Reduce heat under vegetables to low. Stir sauce into vegetable mixture to combine with the liquid smoothly. Add cheese in small amounts, allowing each addition to melt into the soup before adding the next. Serve hot.

http://allrecipes.com/Recipe/Best-Cheesy-Broccoli-Soup/Detail.aspx?evt19=1

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder