24 Ekim 2014 Cuma

Kapuska - Cabbage Stew


Malzemeler 


- 1 adet küçük boy lahana 
- 2 adet domates 
- 1 yemek kaşığı domates salçası 
- 2 adet kuru soğan 
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı  
- 1 çay kaşığı toz şeker 
- 1 tatlı kaşığı kırmızıbiber 
- Tuz 

Ingredients


- 1 small cabbage
- 2 tomatoes
- 1 tbsp tomato paste
- 2 onion
- 2 tbsp oliveoil
- 1 tsp granulated sugar
- 1 dsp chilli pepper
- Salt

Hazırlanışı


1. Lahanayı ince ince kıyın. Tencereye yağı koyun, soğanı da küp küp doğrayıp hafifçe kavurun. Arkasından salçayı ekleyin. 
2. Rendelenmiş domatesleri ilave edip hafif kavurun. 
3. Doğradığınız lahanayı, biraz tuz ve şeker ilave edip orta ateşte pişirin. 
4. Yumuşayıncaya kadar pişirin. Kırmızı biberle tatlandırıp servis yapın. 

Directions

1. Chop the cabbage thinly. Heat oliveoil in a pan, add thinly chopped onion and fry. Than add tomato paste.
2. Add planed tomatoes and fry for 1-2 minutes.
3. Add cabbage, salt and sugar. Cook on medium heat.
4. Cook until cabbage becomes tender. Sprinkle chilli pepper and serve warm.

Bon appetite.

http://www.elele.com.tr/yemek/turk-mutfagi/kapuska-HaberDetay-2458

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder